RH

Tietoja KuvastimestaEtusivu
Musiikki
Kiina-kirjat
Ranska-kirjat
E-kirjat

Rajatila
Saskia
Sitaatit
Jälkijunassa

Tietoja

Kuvastin-sivusto on ollut internetissä syksystä 2001 lähtien. Sen ideana oli alkujaan keskittyä kuvataide- ja valokuvanäyttelyjen esittelyyn sekä taiteeseen liittyvien näkökohtien esille nostamiseen.

2007 kehittelin sivustoon kevyempiä rinnakkaisia osastoja, joiden selaaminen onnistui silloisilla Nokian kännyköillä. Nuo osiot olen jättänyt ilman linkityksiä 2018 lopussa, sillä käsitykseni mukaan verkkosivuja kännykällä käyttävillä on tällä hetkellä sellaisia puhelimia, että kaksinkertaisuudelle ei ole tarvetta.

2013 aloitin kirjablogin kirjoittamisen. Siitä sekä erityisesti kiinnostavien kirjojen lukemisesta on näinä vuosina tullut käytännössä ykkösharrastus. Kuvastimessa on ollut hakemisto niin Kiinaan liittyvien kirjojen kuin ranskalaisen kirjallisuuden esittelyihin jo parin vuoden ajan, mutta nyt tuo osio näkyy selkeästi myös etusivulla. Samalla Pirkanmaan näyttelyjen listaus, näyttelykalenteri jää historiaan. Rajatilan ja Saskian näyttelyjen esittelyä kuitenkin jatkan edelleen.

Kuvastimeen liittyviä kommentteja voi lähettää osoitteeseen taide(at)kuvastin.info . Lisäksi näitä ja muita juttuja voi kommentoida Twitterissä ja Facebookissa, käytän niitä molempia. Myös kirjablogissa (osoite https://raimohonkanen.kuvat.fi/blog/) on mahdollisuus kommentoitua tekstejä.

Sivusto kuvaa itselleni kiinnostavia siivuja maailmasta. Toivon että tätä kautta joskus myös välittyy tieto sellaisesta kiinnostavasta kulttuurituotteesta tai teoksesta, joka muuten saattaisi jäädä havaintojesi ulkopuolelle.

Raimo Honkanen
Akaa
(päivitetty joulukuussa 2018)